Zencefilli Karpuzlu Limonata

4 porsiyon, Süre: 10 dakika

Zencefil aroması ve karpuzun serinliği ile limonatanın ferahlığını bir araya getirdik... SPLENDA® Tablet ile de kalorisini düşük tuttuk!

Yapılışı:

  • Karpuzların çekirdeklerini çıkartın ve zencefilin kabuğunu soyun.
  • Karpuz dilimleri, 2-3 parçaya ayırdığınız zencefili ve soğuk suyu homojenize olana kadar mikserden geçirin.
  • Karışımı süzgeçten geçirin. Süzdüğünüz karışıma 2 limonun suyu ve 6 tablet SPLENDA® ekleyin.
  • İyice karıştırın.

Bileşenler listesi

  • 500 ml soğuk su
  • 10 adet üçgen dilim karpuz (600 g)
  • 1 ufak parça taze zencefil (25 g)
  • 2 limonun suyu
  • 6 tablet SPLENDA®

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına
Energy 56kcal
Fat 0.30g
Carbohydrate 14.5g
Fibre 0.70g
Protein 1.10g

Bu tarifi paylaş