Yulaf Kepekli Krep
6 porsiyon, Süre: 20 dakika
SPLENDA® Granül Tatlandırıcı ile hazırlanan bu klasik Yulaf Kepekli Krepe bayılacaksınız!

Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 10 dakika
Yöntem
Yapışmaz tavayı ocağı orta veya orta yüksek seviyeye ayarlayarak ısıtın.
Yulaf kepeğini, unu, SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyı, kabartma tozunu, karbonatı ve tuzu geniş bir kasede karıştırın. Bunu bir kenarda bekletin.
Ekşi sütü ve yumurtayı küçük bir kasede çırpın. Yumurta karışımını kuru malzemelerin üzerine boşaltın. Malzemeler karışana ve büyük, kuru topaklar kalmayıncaya kadar karıştırın.
Yaklaşık ¼ kap krep karışımını sıcak tavaya dökün. Krepleri hafif kabarana, kızarana ve kenarlarından hafifçe kuruyana kadar pişirin. Ters çevirin ve arkasını da kızarıncaya kadar pişirin.
İçindekiler
- 80g yulaf kepeği, pişmemiş
- 60g un
- 6g SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- ½ çay kaşığı karbonat
- ⅛ çay kaşığı tuz
- 450ml ekşi süt
- 60 ml yumurta
Enerji ve besin öğeleri
Porsiyon başına | |
Enerji | 130kcal |
Yağ | 2.00g |
(doymuş) | 0.50g |
Karbonhidrat | 20.0g |
(şekerden gelen) | 4.00g |
Lif | 2.00g |
Protein | 7.00g |
Tuz | 0.70g |

Tatlı ve Hamur İşi Yapın veya Yiyeceklerin Üzerine Serpin!
Keşfedin SPLENDA® GranülNereden satın alabilirim?Şunu da sevebilirsiniz...
Yaban Mersinli Bademli Kek
Yaban Mersinli Bademli Kek nasıl yapılır öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.
Portakallı Bademli Kurabiye
Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.