Yoğurt Soslu Meyve Kebabı

Yoğurt Soslu Meyve Kebabı

  • Servis4 porsiyon
  • Hazırlama Süresi20 dk
  • Pişirme Süresi10 dk
  • Toplam Süre30 dk
  • Kalori137
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • ½ taze ananas
    • ¼ kavun
    • 2 satsuma meyvesi
    • 300 g çilek

    Sos için

    • 300 g %0 yağlı yoğurt
    • 100 g ahududu
    • Bir portakalın kabuğu
    • 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori137 kcal175.64%
    • Yağ1.20 g1.54%
    • Doymuş Yağ0.50 g0.18%
    • Karbonhidrat27.70 g10.07%
    • Şekerden gelen27.70 g10.07%
    • Tuz0.20 g0.07%

    Yapılışı

    1

    Barbeküyü veya ızgarayı ısıtın.

    2

    Ananası ve kavunu soyun. Yaklaşık 2 cm’lik küpler halinde kesin. Satsuma meyvesini soyun ve parçalara ayırın. Çileklerin saplarını çıkarın ve boyutlarını kontrol ederek büyük olanları ikiye kesin. Meyveleri şişlerden geçirin. Kullandığınız şişlerin uzunluğuna bağlı olarak 6-8 şiş hazırlayabilirsiniz. Şişlerin üzerine bir miktar Splenda Granül Tatlandırıcı serpin.

    3

    Barbekü üzerinde veya ızgaranın altında yaklaşık 15 dakika pişirin ve bu sırada meyvelerin kenarlarında güzel bir karamelizasyon elde etmek için şişleri her birkaç dakikada bir çevirin.

    4

    Bu arada yoğurt ile ahududularını portakal kabuğu ve Splenda Granül Tatlandırıcı ile karıştırın. Karıştırmak için çatal kullanın ve karışımın çok sulu olmaması için aşırı karıştırmaktan kaçının.

    5

    Meyveleri sos olarak yoğurtla birlikte servis edin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up