Salep

Salep

  • Servis1 fincan
  • Toplam Süre10 dk
  • Kalori160
  • Kullanılan ÜrünSplenda Tablet Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 1 su bardağı (250 ml) süt
    • ½ silme çay kaşığı (1 g) katkısız şekersiz salep
    • 4 adet SPLENDA® Tablet

    Üstü için

    • Tarçın, Hindistan cevizi ve/veya Antep fıstığı (tercihe bağlı)


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori160 kcal205.13%
    • Yağ8.20 g10.51%
    • Karbonhidrat15.00 g5.45%
    • Lif0.00 g0%
    • Protein8.20 g16.4%

    Yapılışı

    1

    Sütü ve salebi sos tenceresine alın.

    2

    Kısık ateşte, yavaşça kaynamaya başlayana kadar çırpıcı yardımıyla karıştırın.

    3

    Kaynamaya yakın 4 adet Splenda Tablet ekleyin, karıştırmaya devam edin.

    4

    Kıvam alana dek, yaklaşık 10-15 dakika kaynatın.

    5

    Kıvam aldığında ocaktan indirerek servis yapın. Üzerine tercihinize göre tarçın, Hindistan cevizi rendesi ve Antep fıstığı parçaları ekleyebilirsiniz.

    Düşük kalorili salebiniz hazır. Afiyet olsun!

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up