Salep

1 porsiyon, Süre: 10 dakika

Kremsi ve zengin aromasıyla salep, farklı kuruyemişlerle veya sade haliyle çok lezzetli! Bu yapması kolay içeceğin SPLENDA® ile hazırlanmış düşük kalorili versiyonu karşınızda!

Yapılışı:

  • Sütü ve salebi sos tenceresine alın.
  • Kısık ateşte, yavaşça kaynamaya başlayana kadar çırpıcı yardımıyla karıştırın.
  • Kaynamaya yakın SPLENDA® tabletleri ekleyin, karıştırmaya devam edin.
  • Kıvam alana dek, yaklaşık 10-15 dakika kaynatın.
  • Kıvam aldığında ocaktan alarak servis yapın. Üzerine tercihinize göre tarçın, hindistan cevizi rendesi ve antep fıstığı parçaları ekleyebilirsiniz.
  • İçindekiler

    • 250ml / 1 su bardağı süt
    • 1g / ½ silme çay kaşığı katkısız şekersiz Salep
    • 4 tablet SPLENDA®
    • Üstü için: Tarçın, hindistan cevizi ve/veya antep fıstığı (tercihe bağlı)

    Enerji ve besin öğeleri

    Porsiyon başına
    Enerji 160kcal
    Yağ 8.20g
    Karbonhidrat 15.0g
    Lif 0.00g
    Protein 8.20g

    Bu tarifi paylaş