Reçelli Turta
18 porsiyon, Süre: 35 dakika
SPLENDA®'nın bu kolay ve hızlı Reçelli Turta tarifine bayılacaksınız. Bu basit tarif yalnızca birkaç kolay adımdan oluşmaktadır. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Kaç kişilik: 18
Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 15-20 dakika
Yöntem
Fırını önceden 190°C'ye ısıtın.
Unu geniş bir kasede elekten geçirin.
Tereyağını ve diğer yağı küçük parçalara kesin, una ilave edin ve parmaklarınızla yoğurun.
SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyı ve yumurta sarısını karıştırın.
2-3 yemek kaşığı soğuk su ilave ederek hamur kıvamına getirin.
Pürüzsüz hale gelinceye kadar hafifçe yoğurun.
Hamuru 5mm kalınlığında açın ve 7cm'lik yuvarlak bir kalıp kullanarak 18 parçaya kesin; bu işlem sırasında gerekirse hamuru biraz daha açın.
Bu yuvarlakları 18 gözlü bir kek kalıbına alın ve çıtır olana kadar 15-20 dakika pişirin.
Soğumaya bırakın ve servis etmeden önce her birinin içine 2 yemek kaşığı reçel dökün.
İçindekiler
- 150g un
- 40g tereyağı
- 40g açık renk bitkisel yağ
- 1 yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
- 1 yumurtanın sarısı
- 2-3 yemek kaşığı soğuk su
- 12 yemek kaşığı şekersiz reçel
Enerji ve besin öğeleri
Porsiyon başına | |
Enerji | 71kcal |
Yağ | 4.50g |
(doymuş) | 2.20g |
Karbonhidrat | 7.2g |
(şekerden gelen) | 0.50g |
Lif | 0.40g |
Protein | 1.00g |
Tuz | 0.00g |

Tatlı ve Hamur İşi Yapın veya Yiyeceklerin Üzerine Serpin!
Keşfedin SPLENDA® GranülNereden satın alabilirim?Şunu da sevebilirsiniz...
Yaban Mersinli Bademli Kek
Yaban Mersinli Bademli Kek nasıl yapılır öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.
Portakallı Bademli Kurabiye
Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.