Portakal Jölesi

Portakal Jölesi

  • Servis4 porsiyon
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Pişirme Süresi5 sa
  • Toplam Süre5 sa 10 dk
  • Kalori101
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 2 kan portakalı, dilimlenmiş
    • 600 ml kan portakalı suyu, taze veya kartondan
    • 5 yaprak jelatin
    • 6 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori101 kcal129.49%
    • Yağ0.10 g0.13%
    • Doymuş Yağ0.00 g0%
    • Karbonhidrat21.10 g7.67%
    • Şekerden gelen21.10 g7.67%
    • Tuz0.00 g0%

    Yapılışı

    1

    Jelatini kaplayacak kadar suyun içine sokun. 5 dakika içinde tamamen yumuşak hale gelecektir.

    2

    50 ml portakal suyunu Splenda Granül Tatlandırıcıyla birlikte ısıtın ve ardından içine yumuşamış jelatini atın. Tavayı çevirdiğinizde jelatin hemen erir. Portakal suyunun geri kalan kısmını ilave edin.

    3

    Portakal parçalarını 4 servis bardağının tabanına veya içleri boşaltılmış yarım portakal kabuklarının içine dizin.

    4

    Portakal jölesi karışımını dökün ve ardından buzdolabında 3-4 saat bekletin.

    5

    Bir kaşık az yağlı yoğurtla servis edebilirsiniz.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up