Meyveli Kek
12 porsiyon, Süre: 1 saat 15 dakika
Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu Meyveli Kek tarifi mutfağınıza hayat verecektir, SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla denemeye ne dersiniz?

Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 50 dakika ve ayrıca 10 dakika soğuma süresi
Yöntem
Yulaf ezmesini, kayısıları ve kuru üzümleri bir kaseye koyun. Sütle karıştırın. 5 dakika bu şekilde bekletin. Yumurta ve margarini karıştırın. Un, SPLENDA® Granül Tatlandırıcı, kabartma tozu, tarçın, zencefil ve tuzu karıştırın. Yulaf karışımını ekleyin ve kuru malzemeler ıslanana kadar karıştırın.
Karışımı yağlanmış 22 × 11 cm'lik bir kek kalıbına eşit şekilde yayın. 180°C'de 45-50 dakika veya pastayı kontrol etmek için ortasına soktuğunuz kürdan temiz çıkıncaya kadar pişirin. Kalıp içinde 10 dakika soğumasını bekleyin. Kalıptan çıkarın ve demir altlık üzerinde soğumaya bırakın.
İçindekiler
- 250 ml çabuk pişen yulaf ezmesi
- 125 ml doğranmış kuru kayısı
- 125 ml kuru üzüm
- 325 ml yağsız süt
- 1 yumurta
- 50 ml eritilmiş margarin
- 300 ml un
- 125 ml SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
- 1 yemek kaşığı kabartma tozu
- 2 çay kaşığı tarçın
- 1 çay kaşığı zencefil
- ¼ çay kaşığı tuz
Enerji ve besin öğeleri
Porsiyon başına | |
Enerji | 162kcal |
Yağ | 4.50g |
Karbonhidrat | 27.0g |

Tatlı ve Hamur İşi Yapın veya Yiyeceklerin Üzerine Serpin!
Keşfedin SPLENDA® GranülNereden satın alabilirim?Şunu da sevebilirsiniz...
Yaban Mersinli Bademli Kek
Yaban Mersinli Bademli Kek nasıl yapılır öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.
Portakallı Bademli Kurabiye
Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.