Meyveli Kek
12 porsiyon, Süre: 1 saat 15 dakika
Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu Meyveli Kek tarifi mutfağınıza hayat verecektir, SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla denemeye ne dersiniz?

Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 50 dakika ve ayrıca 10 dakika soğuma süresi
Yöntem
Yulaf ezmesini, kayısıları ve kuru üzümleri bir kaseye koyun. Sütle karıştırın. 5 dakika bu şekilde bekletin. Yumurta ve margarini karıştırın. Un, SPLENDA® Granül Tatlandırıcı, kabartma tozu, tarçın, zencefil ve tuzu karıştırın. Yulaf karışımını ekleyin ve kuru malzemeler ıslanana kadar karıştırın.
Karışımı yağlanmış 22 × 11 cm'lik bir kek kalıbına eşit şekilde yayın. 180°C'de 45-50 dakika veya pastayı kontrol etmek için ortasına soktuğunuz kürdan temiz çıkıncaya kadar pişirin. Kalıp içinde 10 dakika soğumasını bekleyin. Kalıptan çıkarın ve demir altlık üzerinde soğumaya bırakın.
Bileşenler listesi
- 250 ml çabuk pişen yulaf ezmesi
- 125 ml doğranmış kuru kayısı
- 125 ml kuru üzüm
- 325 ml yağsız süt
- 1 yumurta
- 50 ml eritilmiş margarin
- 300 ml un
- 125 ml SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
- 1 yemek kaşığı kabartma tozu
- 2 çay kaşığı tarçın
- 1 çay kaşığı zencefil
- ¼ çay kaşığı tuz
Enerji ve besin öğeleri
porsiyon başına | |
Enerji | 162kcal |
Yağ | 4.50g |
Karbonhidrat | 27.0g |

Tatlı ve Hamur İşi Yapın veya Yiyeceklerin Üzerine Serpin!
Keşfedin SPLENDA® GranülNereden satın alabilirim?Şunu da sevebilirsiniz...
Kırmızı Kadife Cupcake
Bu klasik Kırmızı Kadife Cupcake gerçek bir ziyafet sunuyor. Bu lezzetli tarifi SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla daha keyifli hale getirin!
Çilekli Kremalı Çörek
Çilekli Kremalı Çörek yapmayı öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.