Magnolia

Magnolia

  • Servis4 porsiyon
  • Toplam Süre30 dk
  • Kalori250
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 1 çorba kaşığı un (25 g)
    • 100 ml krema
    • 1 yumurta sarısı
    • Yarım paket vanilin
    • 200 ml süt
    • Yarım çorba kaşığı tereyağ
    • Yarım paket bebek bisküvisi (80 g)
    • 1 orta boy muz veya 3 orta boy çilek
    • 2 tepeleme çay kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori250 kcal320.51%
    • Yağ16.20 g20.77%
    • Karbonhidrat27.00 g9.82%
    • Lif1.70 g6.07%
    • Protein5.70 g11.4%

    Yapılışı

    1

    Un ve Splenda Granül’ü sos tenceresine ekleyin, ocağın altını açın. 1-2 dakika sonra sütü ekleyin, çırparak orta ateşte pişirmeye devam edin.

    2

    Muhallebi göz göz olunca 1-2 kaşık alarak ayrı bir kâsede 1 yumurta sarısı ile karıştırın.

    3

    Yumurtalı karışımı sos tenceresine ekleyin ve 2-3 dakika daha pişirin. Yarım çorba kaşığı tereyağı ekleyin ve sonrasında sos tenceresini ocaktan alın.

    4

    Muhallebiyi soğuyana kadar çırpın.

    5

    Buzdolabında beklettiğiniz 100 ml kremayı mikserle katılaşana kadar 4-5 dakika çırpın.

    6

    Soğumuş muhallebinin üstüne çırpılmış kremayı ekleyin ve yavaşça karıştırın.

    7

    Bisküvileri mikserden geçirin. Servis kaselerinin en altına parçaladığınız bisküvilerden ekleyin. Üzerine muhallebinin yarısını ekleyin. Dilimlenmiş meyveleri kenarlara gelecek şekilde yerleştirin. Tekrarlayın.

    Tercihen buzdolabında 1 gece bekletip tüketmeniz tavsiye edilir.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up