Kızılcıklı Cheesecake Kupu

Kızılcıklı Cheesecake Kupu

  • Servis6 porsiyon
  • Hazırlama Süresi30 dk
  • Kalori188
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 1 portakal, kabuğu ve suyu
    • 250 g kızılcık
    • 75 g kraker
    • 50 g az yağlı margarin, erimiş
    • 275 g light krem peynir
    • 150 g az yağlı yoğurt
    • 8 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori188 kcal241.03%
    • Yağ9.00 g11.54%
    • Doymuş Yağ4.50 g1.64%
    • Karbonhidrat16.00 g5.82%
    • Şekerden gelen6.00 g2.18%
    • Tuz0.60 g0.22%

    Yapılışı

    1

    Portakal suyunu kızılcıklar ve 3 yemek kaşığı Splenda Granül Tatlandırıcı ile birlikte bir tencereye alın. Düşük sıcaklık ayarına getirdiğiniz ocakta 5 dakika veya meyveler patlamaya başlayana kadar pişirin. Ardından soğumaya bırakın..

    2

    Krakerleri bir buzdolabı torbasına koyun ve kırıntı haline gelene kadar ezin. Kraker kırıntılarına 2 yemek kaşığı Splenda Granül ekleyin ve torbayı bir miktar sallayarak karıştırın. Torbaya erimiş margarini ilave edin. Torbayı kapattıktan sonra masaj yaparak margarini kırıntılara yedirin.

    3

    Krem peynir ile yoğurdu geriye kalan 3 yemek kaşığı Splenda Granül ile iyice karıştırın.

    4

    Servis için malzemelerin tümünü şık bardaklara veya tatlı kaselerine katmanlar halinde dökün ve üzerine bir kaşık kızılcık serperek süsleyin.

    İpucu 1
    Kızılcık yerine yaban mersini ve hatta çilek, böğürtlen ve kuşüzümü karışımı kullanabilirsiniz.

    İpucu 2
    Pikniğe veya akşam yemeği partilerine kolayca taşıyabilmek için küçük, kilitli kavanozlarda hazırlayabilirsiniz.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up