Kırmızı Çaylı ve Tarçınlı Meyve Pançı

Kırmızı Çaylı ve Tarçınlı Meyve Pançı

  • Servis5 kişilik
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Kalori34
  • Kullanılan ÜrünSplenda Tablet Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 2 x kırmızı çay paketi
    • 6 adet karanfil
    • 1 çubuk tarçın
    • 600 ml kaynayan su
    • 300 ml nar suyu
    • 3 adet SPLENDA® Tablet

    Süslemek için

    • 1 erik, çekirdeği alınmış ve dilimlenmiş
    • Limon dilimleri


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori34 kcal43.59%
    • Yağ0.10 g0.13%
    • Doymuş Yağ0.00 g0%
    • Karbonhidrat8.00 g2.91%
    • Şekerden gelen8.00 g2.91%
    • Lif0.00 g0%
    • Protein0.10 g0.2%
    • Tuz0.00 g0%

    Yapılışı

    1

    Paket çayları, Splenda Tabletleri, karanfilleri ve tarçın çubuklarını geniş, ısıya dayanıklı bir sürahiye koyun ve üzerlerine kaynayan su dökün.

    2

    Malzemelerin birbiriyle özdeşleşmesi için soğumasını bekleyin.

    3

    Çayı servis edeceğiniz sürahiye elekten geçirerek dökün ve nar suyunu ilave edin.

    4

    Dilimlediğiniz erikler ve limonlarla süsleyin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up