Ketojenik Sufle

1 porsiyon, Süre: 15 dakika

Sufleyi kendi başınıza yapamayacağını düşünenlerdenseniz bu kolay tarifi mutlaka deneyin!

Çiğ badem blendar ile un hâline getirilir.

Hindistan cevizi yağı eritilir, içerisine bitter çikolata ve Stevia eklenip iyice karıştırılır.

Bitter çikolatalı karışıma yumurta eklenir, iyice çırpılır. Üzerine badem unu eklenir ve karıştırılır.

Karışım sufle kabına eklenir. 200 derecede ısıtılmış fırında 10 dakika pişirilir.

SPLENDA® Stevia ile hazırlanmış düşük kalorili ketojenik sufleniz hazır! Afiyet olsun. 

İçindekiler

  • 1 adet yumurta
  • 25 g tereyağı / Hindistan cevizi yağı
  • 10 g SPLENDA® Stevia Kristal
  • 25 g şeker ilavesiz bitter çikolata
  • 30 g çiğ badem

Enerji ve besin öğeleri

Porsiyon başına
Enerji 540kcal
Yağ 47.50g
Karbonhidrat 27.0g
Lif 2.78g
Protein 13.50g

Bu tarifi paylaş