Kakaolu Puding

Kakaolu Puding

  • Servis4 porsiyon
  • Hazırlama Süresi15 dk
  • Kalori173
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 2 su bardağı (500 ml) süt
    • 3 yemek kaşığı (50 g) buğday nişastası
    • 1 çay kaşığı (5 ml) vanilya özütü
    • 2 yemek kaşığı (15 g) kakao
    • 1 yemek kaşığı (14 g) tereyağı
    • 1 tutam tuz
    • 8 çay kaşığı (8 g) SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori173 kcal221.79%
    • Yağ7.50 g9.62%
    • Karbonhidrat22.30 g8.11%
    • Lif0.30 g1.07%
    • Protein4.90 g9.8%

    Yapılışı

    1

    Buğday nişastası, tuz ve kakaoyu sos tenceresine koyup ocağa alın.

    2

    Sos tenceresine sütü de ekleyip ocağın altını açın ve karıştırmaya başlayın.

    3

    Isındıktan sonra vanilya özütü ve Splenda Granül’ü ekleyin, kaynamaya başlayana kadar karıştırmaya devam edin.

    4

    Kıvam aldığında ocağın altını kapatarak bir kepçe yardımıyla servis kâselerine aktarın.

    5

    Buzdolabında 1-2 saat soğuduktan sonra keyifle yiyebilirsiniz.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up