Kakaolu Puding

4 porsiyon, Süre: 15 dakika

Yumuşacık, kremsi ve lezzetli: SPLENDA® ile hazırladığımız bu harika pudingin şekersiz olduğunu anlamayacağınızı garanti ederiz!

Yapılışı:

  • Buğday nişastası, tuz ve kakaoyu sos tenceresine koyup ocağa alın.
  • Sos tenceresine sütü de ekleyip ocağın altını açın ve karıştırmaya başlayın.
  • Isındıktan sonra vanilya özütü ve SPLENDA® Granül’ü ekleyin, kaynamaya başlayana kadar karıştırmaya devam edin.
  • Kıvam aldığında ocağın altını kapatarak bir kepçe yardımıyla servis kâselerine aktarın.
  • Buzdolabında 1-2 saat soğuduktan sonra keyifle tüketebilirsiniz.

İçindekiler

  • 500ml / 2 su bardağı süt
  • 50g / 3 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 5ml / 1 çay kaşığı vanilya özütü
  • 15g / 2 yemek kaşığı kakao
  • 14g / 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tutam tuz
  • 8g / 8 çay kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı

Enerji ve besin öğeleri

Porsiyon başına
Enerji 173kcal
Yağ 7.50g
Karbonhidrat 22.3g
Lif 0.30g
Protein 4.90g

Bu tarifi paylaş