Izgara Kuşkonmazla Servis Edilen Soya Marineli Tavuk Göğsü
4 porsiyon, Süre: 7 saat 34 dakika
Izgara Kuşkonmazla Servis Edilen Soya Marineli Tavuk Göğsü nasıl yapılır öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Hazırlama süresi: 15 dakika, ayrıca 7 saat marine süresi
Pişirme süresi: 19 dakika
Yöntem
Tüm marine malzemelerini orta büyüklükte bir kaba alın. İyice karıştırın. Tavuk göğüslerini marine sosuna ekledikten sonra yedi saat veya bir gece buzdolabında bekletin.
Tavuk göğüslerini marine sosunda çıkarın. Marine sosunu atın. Tavukları ızgarada 10 - 15 dakikada veya iyice pişene kadar pişirin.
Kuşkonmazları da ızgarada 3 - 4 dakika veya çıtır çıtır olana kadar pişirin.
İçindekiler
- 4 adet kemiksiz, derisi alınmış tavuk göğsü
- 20 dal soyulmuş kuşkonmaz
- - - - - - - - - - - - - - -
- Marine sosu için
- - - - - - - - - - - - - - -
- ½ kap SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
- 375 ml light soya sosu
- 125 ml susam yağı
- 10 diş ezilmiş sarımsak
- ½ kap kıyılmış taze zencefil
- ½ kap kıyılmış limon otu
- 2 adet orta büyüklükte doğranmış soğan
Enerji ve besin öğeleri
Porsiyon başına | |
Enerji | 210kcal |
Yağ | 6.00g |
Karbonhidrat | 19.0g |
Lif | 3.00g |
Protein | 22.00g |

Tatlı ve Hamur İşi Yapın veya Yiyeceklerin Üzerine Serpin!
Keşfedin SPLENDA® GranülNereden satın alabilirim?Şunu da sevebilirsiniz...
Yaban Mersinli Bademli Kek
Yaban Mersinli Bademli Kek nasıl yapılır öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.
Portakallı Bademli Kurabiye
Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.