Hibiskuslu Soğuk Çay

4 porsiyon, Süre: 30 dakika

Yaz aylarının favori içeceği hibiskuslu soğuk çaya SPLENDA® dokunuşu yaptık. O harika tadını korurken, kalorisini çok daha düşük tuttuk!

Yapılışı:

  • Hibiskusu 500 ml kaynar suda 6-7 dakika boyunca demleyin. Ardından süzün.
  • Çayı 300 ml kaynar suda 15-20 dakika boyunca demleyin.
  • Demlediğiniz çay ve hibiskusu büyük bir şişeye aktarın. Karışım halen sıcakken içine 12 tane SPLENDA® Tablet ekleyin ve karıştırın.
  • 2-3 saat buzdolabında soğumasını bekleyin.

Bileşenler listesi

  • 2 yemek kaşığı (20 g) kuru hibiskus
  • 800 ml kaynar su ve 200 ml soğuk su
  • 2 yemek kaşığı çay (20 g) ya da 2 poşet siyah çay
  • 12 tablet SPLENDA®

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına
Enerji 0kcal
Yağ 0.00g
(doymuş) 0.00g
Karbonhidrat 0.2g
(şekerden gelen) 0.00g
Lif 0.00g
Protein 0.00g
Tuz 0.00g

Bu tarifi paylaş