Fransız Tostu (Yumurtalı Ekmek)

Fransız Tostu (Yumurtalı Ekmek)

  • Servis2 porsiyon
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Pişirme Süresi30 dk
  • Toplam Süre40 dk
  • Kalori225
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 6 yumurta, çırpılmış
    • 6 yemek kaşığı süt
    • ¼ çay kaşığı vanilya özü
    • 30 g tereyağı
    • 6 dilim kepekli ekmek
    • 3 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori225 kcal288.46%
    • Yağ12.10 g15.51%
    • Doymuş Yağ4.90 g1.78%
    • Karbonhidrat17.00 g6.18%
    • Şekerden gelen2.30 g0.84%
    • Protein12.20 g24.4%
    • Tuz0.70 g0.25%

    Yapılışı

    1

    Fırını önceden 70°C’ye ısıtın.

    2

    Yumurtaları, Splenda Granül Tatlandırıcı’yı, sütü ve vanilya özünü derin olmayan bir kasede veya fırın kabına karıştırın.

    3

    Tereyağını geniş bir kızartma tavasında orta sıcaklıkta eritin.

    4

    1 dilim ekmeği fırın kabına koyun, birkaç saniye karışımı emmesini bekleyin ve ardından aynı işlemi ekmeği ters çevirerek tekrarlayın.

    5

    Karışıma buladığınız ekmeği tavaya alın ve bu işlemi tüm ekmekler için tekrarlayın, ekmekleri her iki tarafı hafifçe kızarana kadar 2-3 dakika kızartın. Üzerine Splenda Granül Tatlandırıcı serperek sıcak servis edin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up