Fırınlanmış Mango Pudingi
8 porsiyon, Süre: 45 dakika
Bu klasik Fırınlanmış Mango Pudingi gerçek bir tatlı şöleni sunuyor. Bu lezzetli tarifi SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla daha keyifli hale getirin!

Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 30 dakika
Yöntem
Fırını 180°C'ye ısıtın.
Mangoları yumuşayana kadar bir mutfak robotundan veya blendardan geçirin. 240 ml'sini bir kenara ayırın.
Yumurtaları orta devirde çalıştırdığınız elektrikli mikserle köpürene kadar çırpın ve ardından SPLENDA® Granül Tatlandırıcı ekleyerek karışana kadar çırpın. Kremayı, 1 kap mango püresini ve vanilyayı azar azar ekleyerek tamamen karışana kadar düşük devirde çırpın.
Puding karışımını 8 (180 ml) puding kasesine dökün. Puding kaplarını bir tencere içine dizdikten sonra yaklaşık 2,5 cm derinliğinde sıcak su ekleyin.
25 - 30 dakika veya ortasına soktuğunuz bıçak temiz çıkana kadar pişirin. Puding kaselerini sudan çıkarın.
Pudingleri üzerini mango dilimleri veya bir parça çırpılmış kremayla süsleyerek oda sıcaklığında veya soğuk servis edin.
İçindekiler
- 2 olgun mango, soyulmuş ve doğranmış
- 4 büyük yumurta
- 12g SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
- 240 ml koyulaştırılmış süt
- 1 çay kaşığı vanilya özü
- 165g mango dilimleri
- 240 ml çırpılmış krema
Enerji ve besin öğeleri
Porsiyon başına | |
Enerji | 120kcal |
Yağ | 5.00g |
(doymuş) | 3.00g |
Karbonhidrat | 16.0g |
(şekerden gelen) | 14.00g |
Lif | 1.00g |
Protein | 4.00g |
Tuz | 0.10g |

Tatlı ve Hamur İşi Yapın veya Yiyeceklerin Üzerine Serpin!
Keşfedin SPLENDA® GranülNereden satın alabilirim?Şunu da sevebilirsiniz...
Yaban Mersinli Bademli Kek
Yaban Mersinli Bademli Kek nasıl yapılır öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.
Portakallı Bademli Kurabiye
Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.