Fırınlanmış Mango Pudingi

8 porsiyon, Süre: 45 dakika

Bu klasik Fırınlanmış Mango Pudingi gerçek bir tatlı şöleni sunuyor. Bu lezzetli tarifi SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla daha keyifli hale getirin!

Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 30 dakika

Yöntem

Fırını 180°C'ye ısıtın.

Mangoları yumuşayana kadar bir mutfak robotundan veya blendardan geçirin. 240 ml'sini bir kenara ayırın.

Yumurtaları orta devirde çalıştırdığınız elektrikli mikserle köpürene kadar çırpın ve ardından SPLENDA® Granül Tatlandırıcı ekleyerek karışana kadar çırpın. Kremayı, 1 kap mango püresini ve vanilyayı azar azar ekleyerek tamamen karışana kadar düşük devirde çırpın.

Puding karışımını 8 (180 ml) puding kasesine dökün. Puding kaplarını bir tencere içine dizdikten sonra yaklaşık 2,5 cm derinliğinde sıcak su ekleyin.

25 - 30 dakika veya ortasına soktuğunuz bıçak temiz çıkana kadar pişirin. Puding kaselerini sudan çıkarın.

Pudingleri üzerini mango dilimleri veya bir parça çırpılmış kremayla süsleyerek oda sıcaklığında veya soğuk servis edin.

 

İçindekiler

  • 2 olgun mango, soyulmuş ve doğranmış
  • 4 büyük yumurta
  • 12g SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • 240 ml koyulaştırılmış süt
  • 1 çay kaşığı vanilya özü
  • 165g mango dilimleri
  • 240 ml çırpılmış krema

Enerji ve besin öğeleri

Porsiyon başına
Enerji 120kcal
Yağ 5.00g
(doymuş) 3.00g
Karbonhidrat 16.0g
(şekerden gelen) 14.00g
Lif 1.00g
Protein 4.00g
Tuz 0.10g

Bu tarifi paylaş