Fırında Armutlu Turta
6 porsiyon, Süre: 1 saat 10 dakika
Bu kolay Fırında Armutlu Turta tarifinin keyfini SPLENDA® ile çıkarın. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 1 saat
Yöntem
Fırını 160°C'ye ısıtın.
Soyduğunuz ve iç çekirdeklerini çıkardığınız armutları dilimler halinde kesin.
Armut dilimlerini ve erikleri turta kabının tabanına dizin.
Sütü, yumurtaları, SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyı ve krema tozunu çırpın.
Bu karışımı armutların üzerine dökün ve yaklaşık 1 saat veya armutlar yumuşayana ve turtanın dışı kıtır olana kadar pişirin.
İpucu: Bu tarif temel olarak elma, ayva vb. çekirdekli meyvelerin neredeyse tümüyle hazırlanabilir.
İçindekiler
- 2 büyük olgun armut
- 100g kuru erik
- 1 kap az yağlı süt
- 2 yumurta
- ½ kap SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
- 2 çay kaşığı krema tozu
Enerji ve besin öğeleri
Porsiyon başına | |
Yağ | 3.00g |
(doymuş) | 1.00g |
Karbonhidrat | 21.0g |
(şekerden gelen) | 14.00g |
Lif | 2.00g |
Protein | 5.00g |
Tuz | 0.10g |

Tatlı ve Hamur İşi Yapın veya Yiyeceklerin Üzerine Serpin!
Keşfedin SPLENDA® GranülNereden satın alabilirim?Şunu da sevebilirsiniz...
Yaban Mersinli Bademli Kek
Yaban Mersinli Bademli Kek nasıl yapılır öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.
Portakallı Bademli Kurabiye
Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.