EZ Pişmiş Elma
6 porsiyon, Süre: 1 saat 5 dakika
Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 50 dakika
Yöntem
Fırını 180°C'ye ısıtın.
Elmaları yıkayın ve elma soyucu yardımıyla içini ve çekirdeklerini temizleyin. Yaklaşık 23 x 33 cm'lik bir fırın tepsisine dizin.
SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyı tarçınla karıştırın. Her bir elmayı bu karışımla doldurun ve elmaların üzerine birer parça küçük margarin koyun. Alüminyum folyoyla kapladıktan sonra önceden ısıttığınız fırında yaklaşık 40 ila 50 dakika veya hafifçe yumuşayana kadar pişirin.
İçindekiler
- 6 yeşil Elma
- 24g SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
- 1 çay kaşığı çekilmiş tarçın
- 1 yemek kaşığı margarin
Enerji ve besin öğeleri
Porsiyon başına | |
Enerji | 110kcal |
Yağ | 2.50g |
(doymuş) | 0.00g |
Karbonhidrat | 25.0g |
(şekerden gelen) | 20.00g |
Lif | 4.00g |
Protein | 0.00g |
Tuz | 0.00g |

Tatlı ve Hamur İşi Yapın veya Yiyeceklerin Üzerine Serpin!
Keşfedin SPLENDA® GranülNereden satın alabilirim?Şunu da sevebilirsiniz...
Yaban Mersinli Bademli Kek
Yaban Mersinli Bademli Kek nasıl yapılır öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.
Portakallı Bademli Kurabiye
Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.