Çikolatalı Hindistan Cevizli Kurabiye
12 porsiyon, Süre: 4 saat 15 dakika
Çikolatalı Hindistan Cevizli Kurabiye yapmayı öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Hazırlama süresi: 15 dakika, ayrıca 4 saat bekleme süresi
Pişirme süresi: 0
Yöntem
Margarini süt ve çikolatayla birlikte bir sos tenceresinde eritin.
SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyı ve Hindistan cevizini ilave edin.
Küçük toplar halinde yuvarlayın ve buzdolabında bekletin.
Çikolatayla kaplayın ve bir kenara ayırın. Ardından çikolata kaplaması sertleşinceye kadar tekrar buzdolabına kaldırın.
İçindekiler
- 55g margarin
- 3 yemek kaşığı süt
- 55g çikolata
- 5½ yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
- 140g ince Hindistan cevizi
Enerji ve besin öğeleri
Porsiyon başına | |
Enerji | 131kcal |
Yağ | 13.00g |
(doymuş) | 8.00g |
Karbonhidrat | 3.5g |
(şekerden gelen) | 3.50g |
Tuz | 0.00g |

Tatlı ve Hamur İşi Yapın veya Yiyeceklerin Üzerine Serpin!
Keşfedin SPLENDA® GranülNereden satın alabilirim?Şunu da sevebilirsiniz...
Yaban Mersinli Bademli Kek
Yaban Mersinli Bademli Kek nasıl yapılır öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.
Portakallı Bademli Kurabiye
Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.