Böğürtlenli Crumble

Böğürtlenli Crumble

  • Servis6 porsiyon
  • Toplam Süre40 dk
  • Kalori300
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 50 g öğütülmüş yulaf ezmesi
    • 100 g soğuk tereyağı ya da 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı
    • 30 g kıyılmış badem
    • 1 paket toz vanilin (10 g)
    • 300 g donmuş böğürtlen
    • Yarım su bardağı su (150 ml)
    • 12 çay kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori300 kcal384.62%
    • Yağ17.00 g21.79%
    • Karbonhidrat37.80 g13.75%
    • Lif1.90 g6.79%
    • Protein5.30 g10.6%

    Yapılışı

    1

    Böğürtlenleri sos tenceresine alın. Üzerine yarım bardak su ve 2 çay kaşığı Splenda Granül ekleyin. Biraz koyu bir kıvam alana kadar (8-10 dakika) orta ateşte kaynatın.

    2

    Karıştırma kabına un, yulaf ezmesi, badem, vanilin ve 10 çay kaşığı Splenda Granül ekleyin. Karıştırın. Ardından soğuk tereyağını karışıma ekleyin ve parmaklarınızla tereyağını parçalayın.) Karışım ıslak kum kıvamında olmalı.)

    3

    Pişen böğürtlenleri derin bir fırın kabına alın. Üzerine hamur karışımını eşit bir şekilde ekleyin ve 15-20 dakika boyunca fırında pişirin.

    4

    Böğürtlenlerin suyu, hamurlu karışıma işlemiş olmalı.

    5

    Üzerine dondurma ekleyerek servis edebilirsiniz.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up