Yaz Puddingi

6 porsiyon, Süre: 4 saat 30 dakika

Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu Yaz Puddingi tarifi mutfağınıza hayat verecektir, SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla denemeye ne dersiniz?

Hazırlama süresi: 20 dakika
Pişirme süresi: 10 dakika ve ayrıca 4 saat soğuma süresi

Yöntem

Meyveleri SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla bir tavaya alın. 50 ml su dökün ve kapağını kapatarak meyveler yumuşayana kadar pişirin. Yaklaşık 10 dakika.

Ekmek dilimlerini daha kompakt hale getirmek için oklavayla açın. 6 küçük kek kalıbını veya küçük kek kalıplarınız yoksa tatlı kaselerini streç filmle kaplayın, ardından birbirine sıkı şekilde ekmekleri dizin. Alt kısmını yuvarlak hale getirmek için bir kesici kalıp kullanabilir veya ekmeklerin sığması için bastırabilirsiniz.

Ekmeklerin üzerini kapatacak şekilde meyveleri dökün ve dolgu ile ekmekler arasında hava kalmaması için meyveleri bastırın. Meyvenin suyunun tamamını kullandığınızdan emin olun.

Kullanmadan önce en az 4 saat soğumasını bekleyin. Bir miktar %0 yağlı yoğurt veya düşük yağlı krema ile servis edebilirsiniz.

*Diyabet Hastalarına Özel Tariflerde toplam kalorinin < %10'u doymuş yağdan gelir ve servis başına karbonhidrat miktarı 40 gramı geçmez.

Bileşenler listesi

  • 500g karışık meyve
  • 6 yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • İnce kesilmiş 9 dilim ekmek, kenarları alınmış

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına
Enerji 92kcal
Yağ 7.00g
(doymuş) 0.20g
Karbonhidrat 19.2g
(şekerden gelen) 5.20g
Tuz 0.40g

Bu tarifi paylaş