Tarçınlı Pirinç Pudingi

Tarçınlı Pirinç Pudingi

  • Servis6 porsiyon
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Pişirme Süresi28 dk
  • Toplam Süre38 dk
  • Kalori188
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 360 ml (1½ kap) su
    • 180 g uzun taneli pirinç
    • 1 lt az yağlı süt
    • Limon kabuğu
    • 1 çubuk tarçın
    • 2 yemek kaşığı toz tarçın
    • 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori188 kcal241.03%
    • Yağ183.00 g234.62%
    • Karbonhidrat34.30 g12.47%

    Yapılışı

    1

    Pirinci pirinç paketi üzerinde verilen talimatlara uygun olarak 3 dakika kaynatın. Süzün.

    2

    Geniş bir sos tavasına süt dökün. Kaynatın.

    3

    Isıyı düşürün. Pirinç ekleyin ve düşük ısıda arada sırada karıştırarak 20 dakika pişirin.

    4

    Splenda Granül Tatlandırıcı, limon kabuğu ve çubuk tarçın ilave edin. 5 dakika daha veya sütün büyük bir kısmı çekilene kadar pişirin.

    5

    Ocaktan alın ve soğumasını bekleyin. Çubuk tarçını atın.

    6

    6 adet servis bardağına pay edin.

    7

    Üzerine toz tarçın serperek servis edin.

    İpucu
    Çubuk tarçın yerine vanilya çubukları kullanabilirsiniz.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up