Raventli ve Elmalı Turta

2 porsiyon, Süre: 40 dakika

SPLENDA®'nın bu kolay ve hızlı Raventli ve Elmalı Turta tarifine bayılacaksınız. Bu basit tarif yalnızca birkaç kolay adımdan oluşmaktadır. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 30-40 dakika

Yöntem

Raventleri yıkayın ve 6-7 cm'lik dilimler halinde kesin.

Tüm malzemeleri küçük bir fırın kabında karıştırın.

400°C'de 30-40 dakika veya raventler yumuşayana kadar pişirin.

*Diyabet Hastalarına Özel Tariflerde toplam kalorinin < %10'u doymuş yağdan gelir ve servis başına karbonhidrat miktarı 40 gramı geçmez.

 

Bileşenler listesi

  • 2 avuç dolusu ravent
  • ⅓ kap SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • 1 küçük portakalın kabuğu
  • 1 yemek kaşığı portakal suyu
  • Küçük bir çubuk tarçın

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına
Enerji 17kcal
Yağ 0.00g
(doymuş) 0.00g
Karbonhidrat 2.5g
(şekerden gelen) 2.50g
Tuz 0.00g

Bu tarifi paylaş