Pratik Çikolatalı Mus

Pratik Çikolatalı Mus

  • Servis6 porsiyon
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Pişirme Süresi5 dk
  • Soğuma Süresi24 sa
  • Toplam Süre24 sa 15 dk
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 6 yumurtanın beyazı + 4 yumurtanın sarısı
    • 240 g bitter çikolata, parçalara kırılmış
    • 80 g light tereyağı, küp halinde kesilmiş
    • 3 yemek kaşığı espresso kahve
    • 3 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*

    Yapılışı

    1

    Çikolatayı ve tereyağını kaynayan su dolu bir tencerenin içine yerleştirdiğiniz, ısıya dayanıklı bir kasede eritin.

    2

    Ocaktan alın, kahveyi ekleyin ve ardından Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ilave edin.

    3

    Yumurta sarısını ilave edin ve iyice karıştırın.

    4

    Yumurta beyazlarını ayrı bir kasede katılaşıncaya kadar çırpın.

    5

    Bunları nazikçe çikolata karışımına ilave edin.

    6

    Musu bir cam kâseye aktarın.

    7

    Servis etmeden önce buzdolabında 24 saat dinlendirin.

    İpucu
    Musu kırmızı meyvelerle süslenmiş, ayrı cam kaplarda da servis edebilirsiniz.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up