Meyveli Turta

4 porsiyon, Süre: 50 dakika

Meyveli Turta yapmayı öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Kaç kişilik: 4
Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 35-40 dakika

Yöntem

Meyveleri, SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyı, balı ve 3 yemek kaşığı suyu küçük bir tencereye alın. 5 dakika veya meyveler şeklini kaybetmeden yumuşayıncaya kadar düşük sıcaklıkta pişirin. Meyveleri fırın için uygun 4 x 200 ml'lik puding kaplarına paylaştırın.

Düşük yağlı tereyağını ve unu bir kaseye alın ve karışım bir ekmek kırıntısı görünümünü alana kadar parmaklarınızın uçlarıyla karıştırın. Çekilmiş bademleri ve SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyı ilave edin. Meyvelerin üzerine dökün, üzerine esmer şeker serpin ve 30 dakika veya kızarana ve meyvelerden kabarcıklar çıkana kadar pişirin.

 

Bileşenler listesi

  • 250g mürdümeriği veya erik, yarıya kesilmiş ve çekirdekleri çıkarılmış
  • 150g böğürtlen
  • 3 yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • 1 yemek kaşığı bal
  • - - - - - - - - - - - - - -
  • Üst kaplaması için
  • - - - - - - - - - - - - - -
  • 3 yemek kaşığı su
  • 40g az yağlı tereyağı
  • 75g un
  • 25g çekilmiş badem
  • 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • 1 çay kaşığı esmer şeker

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına

Bu tarifi paylaş