Mango Pelteli Portakal ve Greyfurt Salatası

2 porsiyon, Süre: 10 dakika

SPLENDA®'nın bu kolay ve hızlı Mango Pelteli Portakal ve Greyfurt Salatası tarifine bayılacaksınız. Bu basit tarif yalnızca birkaç kolay adımdan oluşmaktadır. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Kaç kişilik: 2
Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: pişirilmesine gerek yoktur

Yöntem

Tırtıklı bir bıçak yardımıyla portakalların ve greyfurtların kabuklarını soyun ve çekirdeklerini çıkarın. Suyunu kaybetmemek için meyveleri bir kase üzerinde tutun ve portakalları ve greyfurtları dilimleyin. Bu dilimleri 2 servis tabağına pay edin.

Mango parçalarını blendırda püre haline gelene kadar çekin. SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyı ve misket limonu suyunu karıştırın. Lifli parçaların ayrılması için elekten geçirin. Püreyi meyvelerin üzerine gezdirin ve nar taneleriyle süsleyerek servis edin.

 

Bileşenler listesi

  • 2 adet portakal
  • 1 greyfurt
  • ½ olgun mango, soyulmuş ve doğranmış
  • 1 yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • 1 küçük misket limonunun suyu
  • Süsleme için 20 adet kadar nar tanesi

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına
Enerji 227kcal
Yağ 0.60g
(doymuş) 0.00g
Karbonhidrat 50.5g
(şekerden gelen) 0.00g
Lif 0.00g
Protein 4.80g

Bu tarifi paylaş