Makarnali Sebze Corbasi

4 porsiyon, Süre: 40 dakika

SPLENDA®'nın bu kolay ve hızlı Makarnali Sebze Corbasi tarifine bayılacaksınız. Bu basit tarif yalnızca birkaç kolay adımdan oluşmaktadır. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Kaç kişilik: 4
Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 30 dakika

Yöntem

Geniş bir tencereyi düşük yağlı pişirme yağı püskürterek yağlayın ve tencere ısındıktan sonra kerevizleri ve havuçları 3-4 dakika çevirin.

Sebze suyunu, domatesleri ve makarnayı ilave edin.

Kaynamaya bırakın, kaynadıktan sonra kapağını kapatın ve makarna pişene kadar 20 dakika düşük sıcaklıkta pişirin.

Tuz ve karabiber ekin.

Lahana ekleyin. 3 dakika daha pişirin.

SPLENDA® Granül Tatlandırıcı ekleyin ve çözülene kadar karıştırın.

Dilerseniz sıcakken üzerine parmesan peyniri rendeleyerek de servis edebilirsiniz.

 

Bileşenler listesi

  • Düşük yağlı pişirme yağı
  • 3 sap kereviz, doğranmış
  • 4 rashers lean back ​bacon, chopped
  • 1 havuz, soyulmuş ve doğranmış
  • 1,5 litre sıcak sebze suyu
  • 1 x 400g konserve doğranmış domates
  • 110g küçük taneli makarna
  • 150g lahana, ince rendelenmiş
  • 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • Servis için 4 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri (isteğe bağlı)
  • Bir tutam tuz ve çekilmiş karabiber

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına
Enerji 266kcal
Yağ 10.80g
(doymuş) 3.80g
Karbonhidrat 29.5g
(şekerden gelen) 7.30g
Lif 4.10g
Protein 14.60g
Tuz 6.00g

Bu tarifi paylaş