Kızılcıklı Cheesecake Kupu

6 porsiyon, Süre: 30 dakika

Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu Kızılcıklı Cheesecake Kupu tarifi mutfağınıza hayat verecektir, SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla denemeye ne dersiniz?

Kaç kişilik: 6
Hazırlama süresi: 30 dakika
Pişirme süresi: İsteğe bağlı

Yöntem

Portakal suyunu kızılcıklar ve 3 yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı ile birlikte bir tencereye alın. Düşük sıcaklık ayarına getirdiğiniz ocakta 5 dakika veya meyveler patlamaya başlayana kadar pişirin. Ardından soğumaya bırakın..

Krakerleri bir buzdolabı torbasına koyun ve kırıntı haline gelene kadar ezin. Kraker kırıntılarına 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı ekleyin ve torbayı bir miktar sallayarak karıştırın. Torbaya erimiş margarini ilave edin. Torbayı kapattıktan sonra masaj yaparak margarini kırıntılara yedirin.

Krem peynir ile yoğurdu geriye kalan 3 yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla iyice karıştırın.

Servis için malzemelerin tümünü şık bardaklara veya tatlı kaselerine katmanlar halinde dökün ve üzerine bir kaşık kızılcık serperek süsleyin.

İpucu: Kızılcık yerine yabanmersini ve hatta çilek, böğürtlen ve kuşüzümü karışımı kullanabilirsiniz.

İpucu: Pikniğe veya akşam yemeği partilerine kolayca taşıyabilmek için küçük, kilitli kavanozlarda hazırlayabilirsiniz.

 

Bileşenler listesi

  • 1 portakal, kabuğu ve suyu
  • 250g kızılcık
  • 8 yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • 75g kraker
  • 50g az yağlı margarin, erimiş
  • 275g light krem peynir
  • 150g az yağlı yoğurt

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına
Enerji 188kcal
Yağ 9.00g
(doymuş) 4.50g
Karbonhidrat 16.0g
(şekerden gelen) 6.00g
Tuz 0.60g

Bu tarifi paylaş