Kırmızı Meyveli Tiramisu

Kırmızı Meyveli Tiramisu

  • Servis6 porsiyon
  • Hazırlama Süresi20 dk
  • Soğuma Süresi12 sa
  • Toplam Süre12 sa 20 dk
  • Kalori486
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 12 kedi dili
    • Beyazları ayrılmış 3 yumurta
    • 250 g maskarpon peyniri
    • 250 g ahududu
    • 250 g çilek, yarıya kesilmiş
    • Tepeleme 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori486 kcal623.08%
    • Yağ25.00 g32.05%
    • Doymuş Yağ14.00 g5.09%
    • Karbonhidrat51.00 g18.55%
    • Şekerden gelen31.00 g11.27%
    • Protein13.00 g26%
    • Tuz0.00 g0%

    Yapılışı

    1

    Kedi dillerini kırın ve bir kenarda bekletin.

    2

    Splenda Granül Tatlandırıcı’yı, yumurta sarısı ve maskarpon peynirini karıştırın.

    3

    Yumurta beyazını beyaz, sert bir kıvam alana kadar çırpın ve ardından karışıma nazikçe yedirin.

    4

    Cam bardakların en altına bir katman kırılmış kedi dili, üstüne bir katman meyve ve son olarak bir katman maskarpon peyniri karışımı koyun.

    5

    Bu işlemi tekrarlayın ve son katman olarak meyveyi bırakın.

    6

    Tüm tiramisu bardaklarını streç filmle sarın.

    7

    12 saat buzdolabında bekletin.

    8

    Soğuk servis edin.

    İpucu
    Kırmızı meyveleri çıkarıp kedi dili yerine kahveyle ıslatılmış sünger kek kullanarak ve son olarak tatlı üzerine kakao serperek kahveli tiramisu hazırlayabilirsiniz.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up