Izgara Kuşkonmazla Servis Edilen Soya Marineli Tavuk Göğsü

4 porsiyon, Süre: 7 saat 34 dakika

Izgara Kuşkonmazla Servis Edilen Soya Marineli Tavuk Göğsü nasıl yapılır öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Hazırlama süresi: 15 dakika, ayrıca 7 saat marine süresi
Pişirme süresi: 19 dakika

Yöntem

Tüm marine malzemelerini orta büyüklükte bir kaba alın. İyice karıştırın. Tavuk göğüslerini marine sosuna ekledikten sonra yedi saat veya bir gece buzdolabında bekletin.

Tavuk göğüslerini marine sosunda çıkarın. Marine sosunu atın. Tavukları ızgarada 10 - 15 dakikada veya iyice pişene kadar pişirin.

Kuşkonmazları da ızgarada 3 - 4 dakika veya çıtır çıtır olana kadar pişirin.

 

Bileşenler listesi

  • 4 adet kemiksiz, derisi alınmış tavuk göğsü
  • 20 dal soyulmuş kuşkonmaz
  • - - - - - - - - - - - - - -
  • Marine sosu için
  • - - - - - - - - - - - - - -
  • ½ kap SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • 375 ml light soya sosu
  • 125 ml susam yağı
  • 10 diş ezilmiş sarımsak
  • ½ kap kıyılmış taze zencefil
  • ½ kap kıyılmış limon otu
  • 2 adet orta büyüklükte doğranmış soğan

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına
Enerji 210kcal
Yağ 6.00g
Karbonhidrat 19.0g
Lif 3.00g
Protein 22.00g

Bu tarifi paylaş