İskoç Bisküvisi Kurabiyesi

İskoç Bisküvisi Kurabiyesi

  • Servis20 kurabiye
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Pişirme Süresi35 dk
  • Toplam Süre45 dk
  • Kalori121
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 310 ml un
    • 60 ml pirinç unu
    • 250 ml tereyağı
    • 180 ml SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori121 kcal155.13%
    • Yağ9.30 g11.92%
    • Karbonhidrat8.50 g3.09%
    • Protein1.00 g2%

    Yapılışı

    1

    Unu, Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ve pirinç ununu karıştırın.

    2

    Geniş bir karıştırma kabında pürüzsüz ve kremsi hale gelene kadar tereyağını çırpın. Un karışımını  yavaşça ekleyerek çırpın ve böylece pürüzsüz bir karışım elde edin.

    3

    Hamuru kaptan çıkarın ve yağladığınız yaklaşık 20 cm’lik kare pişirme tepsisine bastırarak eşit şekilde dağıtın.

    4

    160°C’de yaklaşık 35 dakika veya kenarları hafifçe kızarana ve dokunulduğunda yumuşak kısım kalmayana kadar pişirin.

    5

    Demir altlık üzerinde soğumaya bırakın. Küçük karelere kesin. Buzdolabında saklayın.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up