Hollanda Krepi

4 porsiyon, Süre: 25 dakika

Hollanda Krepi yapmayı öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Hazırlama süresi: 5 dakika
Pişirme süresi: 20 dakika

Yöntem

Fırını 220°C'ye ısıtın.

Bir karıştırma kasesinde sütü, yumurtaları, unu ve bir yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyı çırparak karıştırın.

Tereyağını yaklaşık 25cm'lik bir tavada veya fırın kabında eritin.

Hamuru tavaya dökün ve 20 dakika veya krep kabarana ve kızarana kadar pişirin.

SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyı ve limon suyunu dökün.

Yanmamasına dikkat edin ve ocaktan aldıktan hemen sonra servis edin.

 

Bileşenler listesi

  • ½ kap un
  • ½ kap süt
  • 2 yumurta
  • 2 parça tereyağı
  • 1 yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • Taze limon suyu (damak zevkinize göre)

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına
Enerji 233kcal
Yağ 12.60g
(doymuş) 6.50g
Karbonhidrat 23.6g
(şekerden gelen) 1.50g
Lif 0.50g
Protein 6.30g
Tuz 0.10g

Bu tarifi paylaş