EZ Pişmiş Elma

6 porsiyon, Süre: 1 saat 5 dakika

Bu kolay, lezzetli ve her damak tadına uygun tarifi SPLENDA® ile keşfedin! Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 50 dakika

Yöntem

Fırını 180°C'ye ısıtın.

Elmaları yıkayın ve elma soyucu yardımıyla içini ve çekirdeklerini temizleyin. Yaklaşık 23 x 33 cm'lik bir fırın tepsisine dizin.

SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyı tarçınla karıştırın. Her bir elmayı bu karışımla doldurun ve elmaların üzerine birer parça küçük margarin koyun. Alüminyum folyoyla kapladıktan sonra önceden ısıttığınız fırında yaklaşık 40 ila 50 dakika veya hafifçe yumuşayana kadar pişirin.

 

Bileşenler listesi

  • 6 yeşil Elma
  • 24g SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • 1 çay kaşığı çekilmiş tarçın
  • 1 yemek kaşığı margarin

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına
Enerji 110kcal
Yağ 2.50g
(doymuş) 0.00g
Karbonhidrat 25.0g
(şekerden gelen) 20.00g
Lif 4.00g
Protein 0.00g
Tuz 0.00g

Bu tarifi paylaş