Çikolatalı Hindistan Cevizli Kurabiye

12 porsiyon, Süre: 4 saat 15 dakika

Çikolatalı Hindistan Cevizli Kurabiye yapmayı öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Hazırlama süresi: 15 dakika, ayrıca 4 saat bekleme süresi
Pişirme süresi: 0

Yöntem

Margarini süt ve çikolatayla birlikte bir sos tenceresinde eritin.

SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyı ve Hindistan cevizini ilave edin.

Küçük toplar halinde yuvarlayın ve buzdolabında bekletin.

Çikolatayla kaplayın ve bir kenara ayırın. Ardından çikolata kaplaması sertleşinceye kadar tekrar buzdolabına kaldırın.

 

Bileşenler listesi

  • 55g margarin
  • 3 yemek kaşığı süt
  • 55g çikolata
  • 5½ yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • 140g ince Hindistan cevizi

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına
Enerji 131kcal
Yağ 13.00g
(doymuş) 8.00g
Karbonhidrat 3.5g
(şekerden gelen) 3.50g
Tuz 0.00g

Bu tarifi paylaş