Çift Kat Çikolatalı Kirazlı Browny

25 porsiyon, Süre: 35 dakika

Bu lezzetli Çift Kat Çikolatalı Kirazlı Browny tarifini SPLENDA® ile keşfedin! Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 25 dakika

Yöntem

Kaynayan suyun üzerine yerleştirdiğiniz bir kasenin içinde tereyağı ile çikolatayı arada sırada karıştırarak eritin. Ardından bir kenara alın.

SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyı pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpın. Yumurtaları ve vanilyayı ekleyerek çırpın.

Unu kabartma tozuyla karıştırın ve ardından iki parti halinde SPLENDA® Granül Tatlandırıcı karışımına ekleyerek karıştırın. Çikolata parçalarını ve kirazları karıştırın.

Karışımı yağladığınız 2 litrelik kare metal pasta kabına yayın.

180°C'lik fırında yaklaşık 25 dakika veya ortasına batırdığınız kürdan üzerinde sadece birkaç kırıntıyla temiz çıkana kadar pişirin.

Soğumaya bırakın ve ardından kare şeklinde kesin.

 

Bileşenler listesi

  • 125 ml tereyağı
  • 210g bitter çikolata, parçalara kırılmış
  • ½ kap SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı vanilya
  • 1 kap un
  • ¾ çay kaşığı kabartma tozu
  • ½ kap çikolata parçaları
  • ½ kap kurutulmuş kiraz

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına
Enerji 127kcal
Yağ 7.00g
(doymuş) 2.00g
Karbonhidrat 14.0g
(şekerden gelen) 8.00g
Lif 1.00g
Protein 2.00g
Tuz 0.60g

Bu tarifi paylaş