Buharda Pişmiş Ananas ve Şurup Pudingi

4 porsiyon, Süre: 45 dakika

Buharda Pişmiş Ananas ve Şurup Pudingi yapmayı öğrenin! Adım adım talimatlarımız sayesinde bu lezzetli tarifi yapmak inanılmaz derecede kolay. Bu tarifi bir de SPLENDA® Granül Tatlandırıcıyla deneyin.

Kaç kişilik: 4
Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 30 dakika

Yöntem

4 x 150 ml puding kaplarını veya tatlı kaselerini bir miktar tereyağı ile yağlayın. Her bir kasenin tabanına 2 çay kaşığı şurup dökün ve üzerine bir ananas halkası yerleştirin.

Kalan tereyağını geniş bir karıştırma kasesine koyun ve SPLENDA® Granül Tatlandırıcı ve kremayı ekleyerek özdeşleşene kadar karıştırın. Yumurtaları ve vanilya özünü azar azar ekleyerek çırpın. Unu ilave edin ve kalan ananas suyuyla karıştırın. Karışımı kalıplara paylaştırın ve yüzeylerini düzleştirin.

Kalıpları yapışmaz pişirme kağıdıyla kaplayın ve bunları bir bantla sabitleyin. Bir buharlı pişirme aletine yerleştirin ve ortasına soktuğunuz kürdan temiz çıkana kadar pişirin yaklaşık 30 dakika pişirin. Sıcak kaselere pay edin ve SPLENDA® Custard ile servis edin.

 

Bileşenler listesi

  • 110g tereyağı, yumuşamış
  • 8 çay kaşığı şurup
  • 1 x 220g konserve ananas halkaları, kendi suyunda, süzülmüş, ancak suyu ayrılmış
  • 8 yemek kaşığı SPLENDA® Granül Tatlandırıcı
  • 1 çay kaşığı vanilya özü
  • 2 çırpılmış yumurta
  • 175g kendinden kabaran un, elekten geçirilmiş
  • Servis için SPLENDA® Custard

Enerji ve besin öğeleri

porsiyon başına
Enerji 536kcal
Yağ 26.40g
Karbonhidrat 66.7g
Protein 7.90g
Tuz 0.00g

Bu tarifi paylaş