Beyaz Pasta

Beyaz Pasta

  • Servis8 kişilik
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Pişirme Süresi25 dk
  • Toplam Süre35 dk
  • Kalori179
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 200 g un
    • 1 çay kaşığı karbonat
    • ½ çay kaşığı tuz
    • 1 yumurta
    • 250 ml ekşi yağsız süt*
    • 60 ml bitkisel yağ
    • 1 çay kaşığı vanilya
    • 180 ml SPLENDA® Granül Tatlandırıcı


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori179 kcal229.49%
    • Yağ7.70 g9.87%
    • Karbonhidrat22.50 g8.18%
    • Protein4.30 g8.6%

    Yapılışı

    1

    Unu, Splenda Granül Tatlandırıcıyı, karbonatı ve tuzu geniş bir karıştırma kabında karıştırın. Yumurta, süt, yağ ve vanilyayı ekleyin. Mikserinizi orta devirde çalıştırarak pürüzsüz bir karışım elde edene kadar, yaklaşık 1 dakika çırpın. Karışımı yağladığınız, 20 cm çapında yuvarlak bir pasta kalıbına dökün.

    2

    180°C’de 20 – 25 dakika veya pastayı kontrol etmek için ortasına soktuğunuz kürdan temiz çıkıncaya kadar pişirin. Demir altlık üzerinde soğumaya bırakın.

    Mermer pasta

    3

    Pasta hamurundan 60 ml ayırın ve 1 yemek kaşığı toz kakaoyla karıştırın. Beyaz hamuru pişirme kabına dökün. Çikolatalı hamuru bir kaşık yardımıyla düzensiz şekilde üzerine dökün. Mermer tasarımı oluşturmak için bıçakla nazikçe sıyırın. Yukarıda açıklandığı şekilde pişirin.

    * Not
    Sütü kesmek için, 1 yemek kaşığı sirkeyi ölçüm kabına aldıktan sonra karışım 250 ml’ye ulaşıncaya kadar üzerine süt ilave edin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Fill out this field
    Fill out this field
    Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
    You need to agree with the terms to proceed

    keyboard_arrow_up